Communicatieplan

Let's talk about...

Communiceren is één ding, communiceren met impact een ander. Veel bedrijven communiceren ad hoc met hun klanten, leveranciers, prospecten,... omdat er toevallig die dag aan gedacht werd. De impact van dergelijke communicatie is twijfelachtig. De uitstraling op het bedrijf vaak negatief. Laat u niet verrassen en stel een strategisch communicatieplan op. Zo zorgt u de grootst mogelijke impact van uw boodschap.  

Wat heeft u te vertellen?

Sta je voor een overname of ga je een fusie aan? Neemt een nieuwe generatie de fakkel over? Voorzie je een nieuwe strategie die een grote impact heeft op de dagelijkse werking? Je wil graag consistent communiceren met de buitenwereld?
Dit zijn maar enkele goede redenen om te starten met een uitgewerkt communicatieplan. Je communicatie op punt stellen, zowel intern als extern, is nooit een overbodige luxe. Het zorgt voor duidelijkheid, minder onrust of verhalen die een eigen leven gaan leiden, minder verloop en net meer betrokkenheid, medewerking en begrip.

Praktisch

Voor wie? 
Voor kmo's en multinationals die willen communiceren met impact.

Hoe gaan we te werk? 
We komen langs bij u op het bedrijf en luisteren naar uw verhaal. We vertellen over onze manier van werken en hoe wij een mogelijke samenwerking zien. 
Is er een match? Dan maken wij een offerte op. Bij akkoord starten wij binnen de 14 dagen met uw project. Bij aanvang van een project factureren wij 30%. Nadien wordt er maandelijks gefactureerd of na afloop van het project. 
Wat mag u verwachten?
  • Kick-off meeting met stakeholders waarbij de uitdagingen worden geschetst      
  • Opmaken van een globale timeline waarbinnen strategische veranderingen zullen plaatsvinden
  • Overzichtelijk communicatieplan met de te nemen stappen en momenten van communicatie over verschillende kanalen
  • Uitwerken van heldere communicatie per stap die genomen wordt en per kanaal

Zin om samen te werken?


Contacteer ons voor meer informatie!