Hoe wij werken

"The essence of strategy is choosing what not to do."

Onze aanpak

Voor elke opdracht werken wij volgens een vaste methodologie: we analyseren, we plannen en we implementeren.

Waarom? Omdat we geloven dat actie ondernemen zonder analyse hetzelfde is als schieten in het donker. En omdat u zonder een sterk plan, schietkansen zal missen en onnodig veel kruit zal verschieten. En omdat u tenslotte niets bent met analyseren en plannen als u er niets mee doet.

De analysefase
U mag het een marktonderzoek, een marktstudie of een marktanalyse noemen. We kijken waar u als bedrijf vandaag in de markt staat, waar u naartoe wil en welke data u beschikbaar heeft.
Ontbreken we informatie? Dan gaan we zelf op onderzoek. Denk maar aan concurrentieanalyses, klantenbevragingen, interviews met medewerkers, beurzenbezoeken, ... .

De planningsfase
We plannen, samen met het team en/of de zaakvoerder, wat we de komende periode gaan doen om ons doel te bereiken. We maken een planning op met exacte data, budgetten en verantwoordelijkheden. Zo weet iedereen wat er moet gedaan worden, wanneer en hoe. 

De implementatiefase
Wij zorgen dat uw team klaar is om de uitrol te realiseren. Heeft u geen projectmanager die de rol van procesbegeleider en coördinator kan opnemen? Ook dan staat Kompagnon voor u klaar als teamlead om dit project te laten slagen.

Dit is onze manier om ambitieuze bedrijven écht hun groeidoelstellingen te helpen realiseren. Gestructureerd, open en oprecht, met focus op resultaat. 


Zin om samen te werken?


Laat het ons weten!
We luisteren aandachtig naar uw vragen en komen met een antwoord op maat.