Customer journey

Verhoog uw succesgraad bij offertes

Uw klant komt gemiddeld 7 keer met uw bedrijf in contact alvorens hij of zij de stap neemt om bij u te kopen. Dat is heel wat! Hoe bereikt u zoveel touch points bij potentiële klanten? En hoe converteert u die in recurrente klanten? Geen idee? Dan helpt Kompagnon u graag verder!

Zet u in de schoenen van uw klant

Hoe vinden potentiële klanten hun weg naar je bedrijf? Hoe kan je je bedrijf nog meer in de kijker zetten? Hoe verloopt het eerste contact met de klant? Hoe worden potentiële klanten begeleid in hun aankoopproces? En wat doe je om hen in de toekomst opnieuw of meer te laten kopen? Geen idee of kan het beter? Dan biedt een analyse van de customer journey het antwoord!

Tijdens de analyse brengen we de reis van je klant doorheen je bedrijf in kaart. Waar wordt de klant al verwend? Waar blijft hij in de kou staan?  En waar liggen opportuniteiten om de klantenbeleving én verkoop te optimaliseren?

Praktisch

Voor wie? 
Voor bedrijven, van kmo tot multinational, die meer klanten willen en bestaande klanten beter willen informeren.

Hoe gaan we te werk? 
We komen langs bij u op het bedrijf en luisteren naar uw verhaal. Waar sta je vandaag en waar wil je naartoe? We vertellen over onze manier van werken en hoe wij een mogelijke samenwerking zien.
Is er een match? Dan maken wij een offerte op. Bij akkoord starten wij binnen de 14 dagen met uw project. Bij aanvang van een project factureren wij 30%. Nadien wordt er maandelijks gefactureerd of na afloop van het project. 

Wat mag u verwachten?
  • Workshop met de interne stakeholders waar we in kaart brengen hoe de klant vandaag in contact komt met je bedrijf;
  • Een uitgebreid strategisch plan op met een analyse van de verschillende fases die je klant doorloopt in het koopproces
  • Een lijst met realiseerbare verbeterpunten en realistische acties die je kan ondernemen om nog meer klanten te bereiken. 

Zin om samen te werken?


Laat het ons weten!
We luisteren aandachtig naar uw vragen en komen met een antwoord op maat.