Marktpositionering

Introductie

Een marktpositie innemen en behouden doet u niet zomaar. Uw markt is voortdurend in beweging en dat moet u als bedrijf ook zijn. Niet alleen in uw producten en dienstenaanbod, communicatieaanpak maar ook als aantrekkelijke werkgever. 

Waar staat u als bedrijf?

Hard werken, doordoen, gaan gaan gaan. Maar soms loont het om stil te staan en te kijken waar dat harde werken uw bedrijf heeft gebracht. Om te bepalen waar u naartoe wil en hoe u van positie A naar B zal geraken. Want vaak is hard werken alleen niet voldoende. Een slim plan bedenken en dat nauwgezet uitvoeren is dat vaak wel. Zowel op vlak van marktpositionering als werkgever, a.k.a. employer branding, als op vlak van producten, klanten en geografische oriëntering.

Praktisch

Voor wie? 
Voor kmo's en multinationals die voor hun bedrijf als geheel of een product- of dienstenlijn een groeiplan willen. 

Hoe gaan we te werk? 
We komen langs bij u op het bedrijf en luisteren naar uw verhaal. We vertellen over onze manier van werken en hoe wij een mogelijke samenwerking zien. 
Is er een match? Dan maken wij een offerte op. Bij akkoord starten wij binnen de 14 dagen met uw project. Bij aanvang van een project factureren wij 30%. Nadien wordt er maandelijks gefactureerd of na afloop van het project. 

Wat mag u verwachten?
Enthousiasme, professionaliteit en ambitie. We werken een plan uit om samen in sneltempo naar de gewenste marktpositie te evolueren. Altijd alles met 200% inzet en spontaan enthousiasme. 

Zin om samen te werken?


Contacteer ons voor meer informatie!