Naamsbekendheid

My name is ...

U wilt het van de daken schreeuwen maar niemand lijkt u te horen. Hoe goed u bent, uw team is, uw producten of uw diensten zijn. Goed zijn is niet voldoende, om bekendheid te verwerven. Men moet u ook horen. Schakel slimme kanalen met sterke boodschappen in. U zal zien, u komt al een heel eind!

Merkbekendheid: één doel duizend wegen

Om naamsbekendheid voor uw merk of bedrijf te generen zijn er tienduizenden mogelijkheden. Tenzij uw budget ongelimiteerd is, moeten er verstandige keuzes gemaakt worden. Keuzes in communicatiekanalen, doelgroepen, boodschappen en zoveel meer. Wij helpen bedrijven om hun naamsbekendheid zo groot mogelijk te maken op basis van hun budget. 

Praktisch

Voor wie? 
Voor kmo's en multinationals die extra naamsbekendheid willen verwerven (België en/of Europa).

Hoe gaan we te werk? 
We komen langs bij u op het bedrijf en luisteren naar uw verhaal. We vertellen over onze manier van werken en hoe wij een mogelijke samenwerking zien. 
Is er een match? Dan maken wij een offerte op. Bij akkoord starten wij binnen de 14 dagen met uw project. Bij aanvang van een project factureren wij 30%. Nadien wordt er maandelijks gefactureerd of na afloop van het project. 

Wat mag u verwachten?
  • Workshop met alle stakeholders waar we in kaart brengen wat de huidige doelgroepen, communicatiekanalen en boodschappen zijn
  • Onderzoek naar het groeipotentieel van elke doelgroep
  • Strategisch plan met uitgewerkte digitale en fysieke acties waarmee je de volgende 6 maanden kan uitpakken

Zin om samen te werken?


Contacteer ons voor meer informatie!