Albatros

‘Onze marketing is organisch gegroeid maar kan een frisse wind en strategische onderbouwing gebruiken. Hoe pakken we dit aan?’

Klantvraag

Albatros is een familiebedrijf en een referentie in het landschap van zit-, lig-, en sta-orthesen. Maatwerk en échte klantenservice zijn hun stokpaardjes. Dankzij hun uitstekende reputatie en ervaring kunnen ze rekenen op een trouw cliënteel. Om hun expertise en bijhorende producten nog verder uit te dragen, werd Kompagnon ingeschakeld.

HET ANTWOORD VAN KOMPAGNON

Knappe producten en ondernemers met het hart op de juiste plaats, meer was er niet nodig om ons te overtuigen. Kompagnon werd de marketingpartner van Albatros.

We brainstormden over een nieuwe look & feel en de uitwerking over de verschillende communicatiekanalen, bedachten marketingacties naar de bestaande en nieuwe doelgroepen, ondersteunden bij beurzen en events, … Een échte partner in marketing & advies wanneer het nodig was én is.

Kompagnon staat in voor de website, nieuwe look & feel over de verschillende communicatiekanalen, marketingacties, ondersteuning bij events.
Meer info opwww.albatros.be