Studio Kemmers

'Hoe bereik ik mijn doelgroep en prospecteer ik op een comfortabele manier?'

Klantvraag

Studio Kemmers vertelt het verhaal van familiebedrijven. Die verhalen worden voor altijd neergeschreven in prachtige, high-end, exclusieve bedrijfsboeken. Een proces bij Studio Kemmers duurt gemiddeld 1 jaar.

HET ANTWOORD VAN KOMPAGNON

Een heel intensief traject binnen een familiebedrijf. Niet evident om je tijdens zo’n opdracht ook te focussen op een nieuw project of om tijdig te prospecteren. Ook niet evident om een bedrijf dat pakweg binnen 2 jaar een belangrijke verjaardag viert, vandaag al te overtuigen om te starten met de opmaak van het bedrijfsverhaal.

Kompagnon daagde Studio Kemmers uit om uit de comfort zone te gaan en het bedrijf naar een volgend niveau te tillen. We gingen op zoek naar opdrachtgevers waar ze in de toekomst voor willen werken en we bepaalden de juiste timing om die bedrijven te benaderen. Dat op een manier die niet sleezy, glad of plat commercieel is. Wel met klasse en elegantie, wat net de authentieke stijl van Studio Kemmers is.

Karolien Emmers
Wil je het verhaal van jouw familiebedrijf ook naar buiten brengen? Ben je op zoek naar het ideale geschenk voor uw bedrijfsjubileum?

Neem een kijkje op  www.studiokemmers.com