Repro-Zaman

'Hoe bereik ik meer klanten, op een efficiënte manier?'

Klantvraag

Repro-Zaman is een specialist in grootformaat printing met als uitvalsbasis Sint-Niklaas. Het bedrijf werd opgericht in 1983. Oorspronkelijk leverden ze tekenmateriaal aan architecten, studiebureaus en bouwbedrijven. Door de digitale ontwikkelingen, zijn de activiteiten uitgegroeid naar grootformaat print-, scan- en kopieeroplossingen voor professionele werkomgevingen. Repro-Zaman contacteerde Kompagnon omtrent strategisch advies voor de verdere groei van het bedrijf.

HET ANTWOORD VAN KOMPAGNON

Met een scherpe analyse van hoe het bedrijf vandaag de dag in de markt staat, gingen we aan de slag.
We analyseerde de noden van de markt en hoe het bedrijf hierop in de toekomst nog beter kan inspelen.We bekeken ook de interne communicatie en processen. Wat volgde was een concreet plan om de komende jaren klanten nog beter te bedienen én nog meer klanten te maken.

Repro-Zaman ging volledig mee in ons advies en ging voor een rebranding van het bedrijf. Een frisse start voor hun ambitieuze plannen.
Het resultaat mag er alvast zijn; het bedrijf kent in het midden van de corona-crisis een groei en werft een ervaren accountmanager aan om verder werk te maken van het strategisch plan.

Nieuwe website Repro-Zaman
Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op de website www.reprozaman.be

Wie weet staat er binnenkort een gloednieuwe plotter of grootformaatprinter bij u.