Salesproces

No sales, no glory

Een product of dienst mag nog zo geweldig zijn, als er geen verkoop is, stelt het niets voor. Als er verkoop slecht wordt opgevolgd, is het einde nabij. Verkopen is geen rocket science. Het is wel een exacte wetenschap waar alle elementen moeten kloppen om tot een knalresultaat te komen. Sputtert de verkoop eerder dan dat het knettert? Dan helpen wij u graag verder!

Time to shine

Leer uw klant begrijpen en vertaal dat in uw verkoopproces. Dat zal energie én aanpassingsvermogen van uw medewerkers vragen maar u krijgt er een hogere omzet voor terug. Heeft u er al bij stilgestaan hoe u uw medewerkers commerciëler kan doen denken? De cross sellingsreflex aan kan leren? Hoe u de interne salesflow kan optimaliseren? Lopende offertes eenvoudig opvolgen en meer goedgekeurde offertes ontvangen? Dit en meer brengen wij voor u in kaart zodat uw salesteam kan schitteren.

Praktisch

Voor wie? 
Voor bedrijven, van kmo tot multinational, die hun salesproces in kaart willen brengen en willen verbeteren.

Hoe gaan we te werk? 
We komen langs bij u op het bedrijf en luisteren naar uw verhaal. Waar staat u vandaag en waar wil u naartoe? We vertellen over onze manier van werken en hoe wij een mogelijke samenwerking zien.
Is er een match? Dan maken we een offerte op. Bij akkoord starten wij binnen de 14 dagen met uw project. Bij aanvang van een project factureren wij 30%. Nadien wordt er maandelijks gefactureerd of na afloop van het project. 

Wat mag u verwachten?
  • Kick-off meeting met zaakvoerder en eventueel salesmanager of salesverantwoordelijken waarbij de neuzen in dezelfde richting worden gezet en doelstellingen worden gedefinieerd
  • In kaart brengen van het huidig verkoopproces, systemen en betrokken medewerkers
  • Strategisch adviesrapport hoe uw sales kan verbeteren en meer resultaten kan behalen

Zin om samen te werken?


Laat het ons weten!
We luisteren aandachtig naar uw vragen en komen met een antwoord op maat.