Storytelling

Droge feiten verkopen niet

Tenzij uw bedrijf Tesla of Apple heet, is het niet voldoende om iets op de markt te brengen om gigantische omzetten te halen. Feiten, productinformatie, dienstenoverzichten,... het volstaat niet meer om de klant te overtuigen.

Maar wat werkt dan wel?

Neem klanten mee in uw verhaal

Klanten willen geen product of dienst kopen. Ze willen geholpen worden. Ze willen meestappen in een verhaal, geloven in wat ze aanschaffen en aansluiting vinden bij een merk, product of dienst. Vertel dus uw verhaal, dat van het team, uw producten, diensten,... Neem de klant mee in uw wereld en laat er hem deel van uitmaken. Geen idee hoe u dit moet aanpakken? Wij helpen u graag verder.

Praktisch

Voor wie? 
Voor bedrijven, van kmo tot multinational, die op zoek zijn naar een sterk en authentiek verhaal voor hun producten/diensten/bedrijf.  

Hoe gaan we te werk? 
We komen langs bij u op het bedrijf en luisteren naar uw verhaal. Waar staat u vandaag en waar wil u naartoe? We vertellen over onze manier van werken en hoe wij een mogelijke samenwerking zien.
Is er een match? Dan maken we een offerte op. Bij akkoord starten wij binnen de 14 dagen met uw project. Bij aanvang van een project factureren wij 30%. Nadien wordt er maandelijks gefactureerd of na afloop van het project. 

Wat mag u verwachten?
  • Kick-off meeting met stakeholders om te peilen naar drive achter het bedrijf en om de doelstellingen voor de toekomst te definiëren
  • Strategisch advies met daarin een pakkend, uitgeschreven verhaal op basis van de klantengroepen
  • Uitgewerkte voorbeelden hoe u uw nieuw verhaal naar buiten brengt

Zin om samen te werken?


Laat het ons weten!
We luisteren aandachtig naar uw vragen en komen met een antwoord op maat.